Neste arrangement:

Dager
Timer

California

Superbike School

Levels

VÅRE LEVEL

California Superbike School's pensum består av fire level, med varighet på en enkelt dag pr. level. Alle deltagere må gjennomføre levelene i rekkefølge.

Hvert level dekker en rekke tekniske øvelser som undervises i klasserom og trenes på banen. En individuell debrief følger hver bane økt. Klasseroms undervisningen foregår gruppevis av en "seminarist" i verdensklasse, opplært av Keith Code. En coach har tre deltagere under trening på banen.

For en mer detaljert forklaring av hvert level – les beskrivelsene nedenfor.

LEVEL 1

GRUNNLEGGENDE FERDIGHETER OG TEKNIKK

Fem grunnleggende teknikker gjennomgås en og en av gangen. Teknikkene gås igjennom i klasserom etterfulgt av trening av teknikken på banen.

Etter endt Level 1 forventer vi at du har forbedret din forståelse av motorsykkelkontroll betydelig og at du er trygg på å bruke disse ferdighetene på både vei og bane.

LEVEL 2

VISUELLE FERDIGHETER OG TEKNIKK

Tar for seg hvordan du visualiserer og planlegger veien eller sporet fremover. Å lære hvordan øynene dine fungerer og hvordan du skaper plass og dermed tid vil forbedre selvtilliten din i sving og den generelle betraktelig.

Etter endt Level 2 forventer vi at du har tillit til din evne til å planlegge veien videre og mer flyt i kjøring.

LEVEL 3

FØRERS STABILITET

Tar for seg hvordan du samhandler med motorsykkelen din. Teamet vårt vil lære deg om fører- og motorsykkelstabilitet, valg av kroppsposisjon og overganger, og hvordan det påvirker svingprosessen. Alle ferdighetene du lærer er uunnværlige for bruk på vei eller bane. Klasseromsbriefinger finner sted på en statisk motorsykkel i forkant av trening på banen. Level 3 kan være fysisk slitsomt da kjørestilen og teknikkene er mer fysiske.

Etter endt Level 3 forventer vi at du har forbedret kjøreevnen og stabiliteten din når du beveger deg rundt på motorsykkelen.

LEVEL 4

PERSONLIG COACHING

Skreddersy teknikkene fra Level 1-3 etter dine ønsker. Du vil ha en coach på banen og en coach i depot som jobber sammen som et team for deg. Mange elever på nivå 4 fortsetter å komme tilbake til skolen.

PROFESJONELL UNDERVISNING

PROFESJONELL EN-TIL EN-COACHING

1:1 coaching er tilgjengelig for elever som allerede har fullført skolens Level 1-4. Vennligst kontakt oss for mer informasjon og tilgjengelighet.

© Kopirett - Superbikeschool.no