Arrangement:

Dager
Timer
Minutter

California

Superbike School

Levels

Level 1

Grunnleggende teknikker

Fem grunnleggende teknikker gjennomgås en og en av gangen. Teknikkene gås igjennom i klasserom etterfulgt av trening av teknikken på banen.

Etter endt Level 1 forventer vi at du har forbedret din forståelse av motorsykkelkontroll betydelig og at du er trygg på å bruke disse ferdighetene på både vei og bane.

Level 2

Blikkbruk og teknikker

Tar for seg hvordan du visualiserer og planlegger veien eller sporet fremover. Å lære hvordan øynene dine fungerer og hvordan du skaper plass og dermed tid vil forbedre selvtilliten din i sving og den generelle betraktelig.

Etter endt Level 2 forventer vi at du har tillit til din evne til å planlegge veien videre og mer flyt i kjøring.

Level 3

Fører stabilitet

Tar for seg hvordan du samhandler med motorsykkelen din. Teamet vårt vil lære deg om fører- og motorsykkelstabilitet, valg av kroppsposisjon og overganger, og hvordan det påvirker svingprosessen. Alle ferdighetene du lærer er uunnværlige for bruk på vei eller bane. Klasseromsbriefinger finner sted på en statisk motorsykkel i forkant av trening på banen. Level 3 kan være fysisk slitsomt da kjørestilen og teknikkene er mer fysiske.

Etter endt Level 3 forventer vi at du har forbedret kjøreevnen og stabiliteten din når du beveger deg rundt på motorsykkelen.

Level 4

Personlig coaching

Skreddersy teknikkene fra Level 1-3 etter dine ønsker. Du vil ha en coach på banen og en coach i depot som jobber sammen som et team for deg. Mange elever på nivå 4 fortsetter å komme tilbake til skolen.

Din egen Coach

Professional en-til-en Coaching

1:1 coaching er tilgjengelig for elever som allerede har fullført skolens Level 1-4. Vennligst kontakt oss for mer informasjon og tilgjengelighet.

© Kopirett - Superbikeschool.no